Aqua Park-urile din stațiunea Băile Felix și Oradea - Pensiunea Noblesse
Pensiunea-Noblesse-Baile-Felix
Băile Felix – Paradisul apelor termale!

Aqua Park-urile din stațiunea Băile Felix și Oradea

baile felix aqua park

Aqua Park-urile din stațiunea Băile Felix și din Oradea, alături de o cazare la Pensiunea Noblesse, reprezintă o călătorie încântătoare în lumea distracției și relaxării.

baile felix aqua park

1. Aqua Park Felixarium - Băile Felix

La doar 15 minute de mers pe jos de la Pensiunea Noblesse, Aquapark Felixarium te invită într-un univers acvatic, unde bazinele de relaxare și aventurile acvatice sunt la ele acasă. Aici, în inima stațiunii Băile Felix, te poți pierde între peșterile cu apă termală și cascadele care te transportă într-o lume departe de cotidian. Aqua Park-ul Felixarium din Băile Felix devine astfel un colț de paradis acvatic, unde odihna și joaca se întâlnesc într-un dans armonios.

baile felix aqua park

2. Aqua Park President - Băile Felix

Nu departe de cazare, la doar 3 minute cu mașina, Aqua Park President completează Aqua Park-urile din Băile Felix cu un spațiu generos de relaxare. Aici, diversitatea bazinelor termale și confortul oferit de spațiile de odihnă se îmbină cu ospitalitatea locală, oferind o experiență completă pentru cei care caută atât divertisment, cât și momente de liniște.

baile felix aqua park

3. Aqua Park Venus - Băile 1 Mai

Aqua Park Venus, noua perlă a turismului din Bihor, se desfășoară generos pe o suprafață de 4,3 hectare în pitoreasca stațiune 1 Mai, la o aruncătură de băț de Băile Felix și la 3 minute de mers cu mașina de la Pensiunea Noblesse. Cu șase piscine majestuoase ce utilizează apă termală și un sistem avansat de recirculare, Aqua Park Venus este gata să îmbrace rolul de gazdă perfectă pentru relaxare și distracție.

Pentru cei mici, complexul oferă două bazine special concepute, care promit siguranță și ore în șir de distracție sub soarele blând.

baile felix aqua park

4. Aqua Park Nymphaea - Oradea

Aquapark Nymphaea din Oradea, o oază a distracției acvatice, se află la doar 15 minute de mers cu mașina de la Pensiunea Noblesse. În acest tărâm acvatic, se întrepătrund elemente de natură și arhitectură, creând un peisaj în care apele termale îți învăluie simțurile. Imaginați-vă valurile leneșe ale bazinelor exterioare care se ciocnesc de marginea piscinei, oferind o simfonie relaxantă, în timp ce zâmbetele celor mici răsună în aer, alergând spre toboganele colorate.

Oaspete de onoare la Pensiunea Noblesse

Cazarea la Pensiunea Noblesse este punctul de legătură între aceste universuri acvatice. Pensiunea, amplasată strategic în inima stațiunii Băile Felix, este un sanctuar al confortului și ospitalității. Fiecare colț al Pensiunii Noblesse este un omagiu adus eleganței și rafinamentului. De la balcoanele cu vederi care îți taie respirația până la detaliile minuțioase ale decorului, totul este conceput pentru a-ți oferi o experiență de cazare de neuitat.

Lasă-te cuprins de magia și splendoarea stațiunii Băile Felix și transformă fiecare moment într-o amintire prețioasă. E timpul să descoperi elixirul vieții lungi și sănătoase în acest colț de rai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.