Dublă Deluxe - Băile Felix - Pensiunea Noblesse
Pensiunea-Noblesse-Baile-Felix
Băile Felix – Paradisul apelor termale!

Dublă Deluxe

Dublă Deluxe

Camera Dublă Deluxe, este o alegere excelentă pentru oaspeții care caută un plus de confort și rafinament. Această unitate beneficiază de aer condiționat pentru a asigura un climat interior plăcut, indiferent de temperaturile exterioare.

Tarife cazare

380 lei (07.05-15.06.2024)
420 lei (15.06 - 15.09.2024)

Tarifele de cazare în perioada 01.04 – 01.09.2024 vor suferi modificări. Vă invităm să ne contactați telefonic pentru tarifele exacte: +40 744 573 707

Pe toată durata șederi se va percepe 1% taxă stațiune.

Pentru copii, cazați cu părinții în cameră, tarifele cu mic dejun inclus sunt până la 5 ani – gratuit, iar de la 5 la 12 ani – 60 de lei.

Pentru a treia persoană în cameră, se va achita un tarif de 100 lei cu mic dejun inclus.

Galerie foto

Evaluările oaspeților

"Amplasarea proprietății lângă pădure. Micul dejun suficient. Personalul dornic să ajute pentru a descoperi obiectivele de interes din împrejurimi."

Valdan

"Pensiune foarte curată, personalul foarte amabil și politicos, miros foarte plăcut în cameră cât și în toată pensiunea. Camera și baia mari și foarte curate."

Petru

"Superb! Foarte frumos personalul foarte dragut, curatenie servirea impecabila mancarea foarte bună! Vom reveni cu siguranță!"

Cristina

"Mi-a plăcut totul. Revin cu plăcere în acest loc. Personal foarte amabil, camere curate, locație buna,mic dejun excelent."

Paul

"Nouă ne-a plăcut foarte mult. Este situată cam la 10 minute de mers pe jos de ștrandul Apollo, dar totuși într-o zona liniștită."

Luminita

"Locatia excelenta, camere confortabile, curat, personalul extrem de amabil, mancarea foarte gustoasa la restaurantul pensiunii."

Roxana

Ospitalitatea este modul nostru prin care îți arătăm iubire

Camera Dublă Deluxe, având o suprafață de 20 m², este o alegere excelentă pentru oaspeții care caută un plus de confort și rafinament. Camera este dotată cu un pat deosebit de confortabil, apreciat cu un scor de 9.6 pe baza a 60 de evaluări, garantând o odihnă de calitate superioară.
Această unitate beneficiază de aer condiționat pentru a asigura un climat interior plăcut, indiferent de temperaturile exterioare. Pentru divertisment, oaspeții pot folosi TV-ul cu ecran plat și canale prin satelit, perfect pentru momentele de relaxare. Baia privată adaugă un nivel suplimentar de confort, fiind echipată cu articole de toaletă gratuite, duș, toaletă, uscător de păr și hârtie igienică.
Camera se deschide spre un balcon care oferă vederi frumoase și un spațiu calm pentru relaxare. În plus, camera include facilități precum WiFi gratuit, frigider, lenjerie de pat de înaltă calitate, mochetă, intrare privată, canapea confortabilă, încălzire, prosoape, garderobă sau dulap pentru a vă organiza hainele, plasă de țânțari și suport de haine.
Politica strictă privind fumatul, care nu este permis în cameră, contribuie la menținerea unui mediu curat și sănătos pentru toți oaspeții. Camera Dublă Deluxe reprezintă combinația ideală de funcționalitate, confort și eleganță, fiind optimă pentru cei care doresc să se bucure de o experiență de cazare superioară.

Rezervă acum