Cameră Single - Băile Felix - Pensiunea Noblesse
Pensiunea-Noblesse-Baile-Felix
Băile Felix – Paradisul apelor termale!

Cameră Single

Cameră Single

Camera single oferă o experiență de cazare confortabilă și intimă, pe o suprafață de 20 m², fiind dotată cu aer condiționat pentru a asigura un climat plăcut indiferent de anotimp.

Tarife cazare

220 lei (07.05-15.06.2024)
250 lei (15.06 - 15.09.2024)

Tarifele de cazare în perioada 01.04 – 01.09.2024 vor suferi modificări. Vă invităm să ne contactați telefonic pentru tarifele exacte: +40 744 573 707

Pe toată durata șederi se va percepe 1% taxă stațiune.

Pentru copii, cazați cu părinții în cameră, tarifele cu mic dejun inclus sunt până la 5 ani – gratuit, iar de la 5 la 12 ani – 60 de lei.

Pentru a treia persoană în cameră, se va achita un tarif de 100 lei cu mic dejun inclus.

Galerie foto

Evaluările oaspeților

"Amplasarea proprietății lângă pădure. Micul dejun suficient. Personalul dornic să ajute pentru a descoperi obiectivele de interes din împrejurimi."

Valdan

"Pensiune foarte curată, personalul foarte amabil și politicos, miros foarte plăcut în cameră cât și în toată pensiunea. Camera și baia mari și foarte curate."

Petru

"Superb! Foarte frumos personalul foarte dragut, curatenie servirea impecabila mancarea foarte bună! Vom reveni cu siguranță!"

Cristina

"Mi-a plăcut totul. Revin cu plăcere în acest loc. Personal foarte amabil, camere curate, locație buna,mic dejun excelent."

Paul

"Nouă ne-a plăcut foarte mult. Este situată cam la 10 minute de mers pe jos de ștrandul Apollo, dar totuși într-o zona liniștită."

Luminita

"Locatia excelenta, camere confortabile, curat, personalul extrem de amabil, mancarea foarte gustoasa la restaurantul pensiunii."

Roxana

Ospitalitatea este modul nostru prin care îți arătăm iubire

Camera single oferă o experiență de cazare confortabilă și intimă, pe o suprafață de 20 m², fiind dotată cu aer condiționat pentru a asigura un climat plăcut indiferent de anotimp. Este prevăzută cu o baie privată complet echipată, inclusiv articole de toaletă gratuite, duș, toaletă, uscător de păr și hârtie igienică, garantând confortul dumneavoastră personal. Spațiul de cazare dispune de un pat evaluat pentru confortul său excepțional cu un scor de 9.6, bazat pe 60 de evaluări, asigurând astfel odihnă optimă.

Camera este complet mobilată pentru relaxare, având inclusiv o zonă de relaxare, garderobă sau dulap pentru depozitarea hainelor, și un balcon care oferă o vedere plăcută, ideală pentru momente de liniște și contemplare. Printre facilitățile moderne se numără un TV cu ecran plat, frigider și acces gratuit la WiFi, oferind totodată și utilități precum încălzire, mochetă, plasă de țânțari și suport de haine.

Fumatul nu este permis în cameră, menținând astfel un mediu curat și sănătos pentru toți oaspeții. Această cameră single este o alegere excelentă pentru călătorii solo care caută un loc de cazare confortabil, funcțional și bine dotat.

Rezervă acum